LAAT LIFETIME WATCHES VOOR JE ZOEKEN 

Ben jij op zoek naar een horloge en weet je niet welke? Weet je wel welke en kun je deze niet vinden?

LifeTime Watches begrijpt als geen ander dat de aankoop volledig moet kloppen en je geen enkel risico wenst te lopen. Vandaar dat elk horloge dat wordt geleverd, vooraf wordt gecontroleerd op de conditie, authenticiteit, toebehoren en indien nodig volledig opgeknapt en geserviced

De garantie die wordt geleverd door LifeTime Watches betreft standaard 12 maanden garantie. Bij een horloge waar fabrieksgarantie op zit, bijvoorbeeld een nieuwe Rolex, wordt 5 jaar internationale Rolex garantie meegeleverd. 

Het meegeleverde authenticiteitscertificaat geeft je uitsluitsel over de conditie, de authenticiteit en welke toebehoren er worden meegeleverd. Hierop is tevens te zien welke inspecties er succesvol zijn uitgevoerd.

Alle horloges worden middels een persoonlijke afspraak geleverd vanuit onze luxe ontvangstruimte in het mooiste pand van Nederland. Indien gewenst kunnen horloges natuurlijk ook per verzekerde verzending worden verstuurd

Ben je ergens naar op zoek of kom je er niet helemaal uit? Neem contact met ons op en wij gaan met veel plezier en passie voor je aan de slag en zijn er van overtuigd dat wij vinden wat jij zoekt!