BESTELPROCES MIDDELS DIRECTE AANSCHAF

Selecteer het gewenste horloge en selecteer bestellen, selecteer vervolgens veilig afrekenen, vul hier je e-mailadres in en tevens het bezorgadres. Selecteer daarna "verder naar verzendmethode" en klik vervolgens op bestelling afronden. Kies de gewenste betaaloptie en selecteer bestelling voltooien. Verwerk vervolgens de betaling in je eigen bankomgeving

 

BESTELPROCES MIDDELS BETAAL PER MAAND

Selecteer het horloge waar de voorkeur naar uitgaat en selecteer in het menu de tab "kies maandbedrag", kies vervolgens het maandbedrag en de looptijd welke in jouw situatie het beste past. Ga vervolgens naar de tab "aanvraagformulier" en vul daar een eventueel eenmalige inleg in (niet verplicht). Vervolgens is het van belang om alle overige gegevens correct in te vullen.

Zodra LifeTime Watches de aanvraag heeft ontvangen zal er via WhatsApp een bevestiging van de aanvraag worden toegestuurd en tevens een betaalverzoek voor de aanbetaling van € 350, - (mocht je niet door de betaal per maand constructie heen komen, dan wordt het bedrag binnen 2 werkdagen teruggestort minus € 25, - aan administratiekosten). Na ontvangst van de aanbetaling, wordt er een opdrachtbevestiging opgemaakt en toegestuurd. Deze dient getekend retour te worden gestuurd. Na ontvangst zal LifeTime Watches een verzoek indienen bij haar partner om contact op te nemen en de constructie verder in orde te maken. 

Zodra alles rond is zal LifeTime Watches een persoonlijke afspraak inplannen om het horloge uit te leveren vanuit de ontvangstruimte.  

NEDERLANDSE KLANTEN:

  • iDEAL

  • Creditcard

  • Betalingsconstructie

BELGISCHE KLANTEN:

  • Bancontact

  • Creditcard

 

LEVERTIJD EENMALIGE BETALING

Bij een eenmalige aankoop hanteert LifeTime Watches een levertijd van 2 - 4 werkdagen. LifeTime Watches garandeert een snelle levertijd voor alle horloges omdat wij als geen ander begrijpen dat je snel wilt genieten van je horloge. Mocht je vragen hebben over de levering of levertijd? Neem gerust contact met ons op.

  

LEVERTIJD BETAAL PER MAAND

Bij een betaal per maand constructie hangt de levertijd af van hoeveel tijd de goedkeuring kost. Over het algemeen dient rekening gehouden te worden met 1 week. Mocht je vragen hebben over de levering of levertijd? Neem gerust contact met ons op.

 

PERSOONLIJKE LEVERING

Alle horloges bij LifeTime Watches beschikken over een persoonlijke levering door LifeTime Watches vanuit de ontvangstruimte. Per verzekerde post zending is ook mogelijk

 

GEMAKKELIJK RETOURNEREN

Retourneren is mogelijk tot 14 dagen na ontvangst wanneer het horloge via de webshop is besteld.

Tijdens de bedenktijd dient zorgvuldig omgegaan te worden met het horloge, de verpakking en alle toebehoren. Het horloge kan enkel geretourneerd worden als het horloge slechts in die mate is uitgepakt voor zover nodig om te kunnen beoordelen of het horloge gehouden wenst te worden. Let op het horloge niet mag worden ontdoen van eventuele stickers en daarnaast ook niet gebruikt/gedragen mag worden.

LifeTime Watches zal het verschuldigde aankoopbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten, mits het product reeds in goede orde retour is ontvangen en een evaluatie heeft gehad van LifeTime Watches om dit te kunnen verifiëren.

Mocht het horloge zijn aangeschaft middels de betaal per maand constructie dan dient hetzelfde proces gevolgd te worden. LifeTime Watches zal na ontvangst en evaluatie van het horloge de betaling stopzetten.   

 

KLANTENSERVICE EN DESKUNDIG ADVIES

Ons team staat 6 dagen per week voor je klaar om alle vragen te beantwoorden en je te voorzien van alle benodigde informatie. Kom je ergens niet uit of heb je gewoon een vraag? Twijfel niet en neem direct contact met ons op zodat wij je van dienst kunnen zijn.

LifeTime Watches is telefonisch, per WhatsApp en e-mail bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 09.00 - 18.00 uur

 

DISCLAIMER AUTHORISED ROLEX DEALER

LifeTime Watches betreft geen officiële Rolex dealer welke is opgenomen in het authorised Rolex dealer netwerk