Selecteer het gewenste horloge en selecteer "in winkelwagen", selecteer vervolgens "afrekenen". vul hier je e-mailadres in en tevens het bezorgadres. Selecteer daarna "doorgaan met verzenden". Hier kun je uit de volgende verzendwijze kiezen. Persoonlijke levering bij LifeTime Watches of een gratis verzekerde verzending met Track & Trace. Selecteer de gewenste optie en klik op "bestelling afronden". Kies de gewenste betaaloptie en selecteer "bestelling voltooien". Verwerk vervolgens de betaling in je eigen bankomgeving

 

NEDERLANDSE KLANTEN:

  • iDEAL

  • Creditcard (creditcard kosten zijn voor eigen rekening)

 

BELGISCHE KLANTEN:

  • Bancontact

  • Creditcard (creditcard kosten zijn voor eigen rekening)

 

LEVERTIJD MIDDELS VERZEKERDE VERZENDING

LifeTime Watches hanteert een levertijd van maximaal 2 - 4 werkdagen. LifeTime Watches garandeert een snelle levertijd voor alle horloges omdat wij als geen ander begrijpen dat je snel wilt genieten van je horloge. Mocht je vragen hebben over de levering of levertijd? Neem gerust contact met ons op.

 

LEVERTIJD PERSOONLIJKE LEVERING 

LifeTime Watches zal binnen 24 uur na het plaatsen van de bestelling telefonisch contact opnemen om een afspraak in te plannen. De levering vindt dan plaats vanuit onze ontvangstruimte in Woerden. Het is ook mogelijk dit in de avond of eventueel op zondag te plannen.  

 

KLANTENSERVICE EN DESKUNDIG ADVIES

Ons team staat 6 dagen per week voor je klaar om alle vragen te beantwoorden en je te voorzien van alle benodigde informatie. Kom je ergens niet uit of heb je gewoon een vraag? Twijfel niet en neem direct contact met ons op zodat wij je van dienst kunnen zijn.

LifeTime Watches is telefonisch, per WhatsApp en e-mail bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 09.00 - 18.00 uur

 

DISCLAIMER AUTHORISED ROLEX DEALER

LifeTime Watches betreft geen officiële Rolex dealer welke is opgenomen in het authorised Rolex dealer netwerk