Iedere Rolex is onderworpen aan een serie strenge testen om de betrouwbaarheid en de precisie te garanderen voordat deze de fabriek mag verlaten. Voor het onwaarschijnlijke geval er iets onder de standaard ligt, hanteert Rolex 5 jaar Internationale Garantie. Op Pre-Owned / Vintage horloges levert LifeTime Watches 12 maanden garantie. 

De garantie is niet van toepassing in het geval van slijtage door normaal gebruik. Denk hierbij aan bijvoorbeeld krassen op de metalen band of bezel. Daarnaast kun je bij verlies, diefstal en schade door onjuist gebruik ook geen aanspraak maken op de garantie.

Met Vintage horloges, is het helaas niet mogelijk om te douchen of te gaan zwemmen. De reden hiervan is dat het oudere horloges betreffen waardoor wij deze garantie niet kunnen geven. Neem het risico niet en blijf uit de buurt van water. Wordt het horloge toch aan water blootgesteld, dan kan er geen gebruik gemaakt worden van de garantie

Stel dat er onderhoud wordt uitgevoerd of onderdelen worden vervangen door een niet erkende Rolex dealer, dan komt de volledige garantie te vervallen.

 

LIFETIME WATCHES AUTHENTICITEITSCERTIFICAAT 

Bij LifeTime Watches begrijpen wij dat je zeker wilt zijn van je aankoop. Iedere Rolex wordt geleverd met het LifeTime Watches Authenticiteitscertificaat. Dit houdt in dat het Rolex horloge is gecontroleerd door een van onze experts. Dit betreft de echtheid (authenticiteit) van het horloge, de conditietoebehoren en historie. 

Op deze manier weet jij zeker dat alles in orde is en kun jij vanaf dag één onbezorgd genieten van je nieuwe levenspartner!