VERKOOP JE HORLOGE SNEL EN GEMAKKELIJK ONLINE

 

Welkom bij LifeTime Watches waar je jouw horloge kan verkopen tegen de beste marktwaarde, wij streven ernaar om een snel en niet bindend bod binnen 24 uur te verstrekken. Wij hanteren voor elke klant twee verkoop methodes.

Directe verkoop. LifeTime Watches zal het horloge direct overnemen.

Verkoop op basis van consignatie. Consignatie houdt in dat LifeTime Watches het horloge verkoopt en een commissie hanteert wanneer het horloge is verkocht. Dit betreft een no cure no pay constructie en levert in de praktijk een hogere verkoopprijs op.

 

1. VUL ONDERSTAAND ONLINE FORMULIER IN

Voor een juiste beoordeling door onze experts hebben wij informatie nodig over het horloge en een aantal afbeeldingen. Voeg meerdere afbeeldingen toe, voor een betere en mogelijk hogere verkoopprijs, daarnaast is het verplicht om een richtprijs op te nemen.   

2. BEOORDELING VAN ONZE EXPERTS BINNEN 24 UUR 

Een expert uit ons team zal de waarde van het horloge bepalen op basis van de informatie en afbeeldingen die wij hebben ontvangen en bij interesse een bod uitbrengen.   

3. PERSOONLIJKE AFSPRAAK

Bij akkoord zal LifeTime Watches contact opnemen voor een persoonlijke afspraak. Tijdens deze afspraak zullen wij het horloge veilig in ontvangst nemen in onze ontvangstruimte en zal er een inkoopverklaring worden ondertekend door beide partijen

4. DIRECTE EN VEILIGE UITBETALING

Bij ontvangst zal het horloge worden geëvalueerd en goedgekeurd. Na de goedkeuring zal de uitbetaling direct per bankoverschrijving plaatsvinden.